Select Page

GREEN SHOP

МАСЛА

МАСЛА

  • 100% природни, органски масла за исхрана
  • Голем избор на различни ладно цедени масла
  • Увоз од Словенија

ГЕА БИО

Green Shop

адреса

Кеј 13 Ноември Градски Трговски Центар сутерен локал 41

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НÉ