Select Page

Политика на приватност

Со купување преку нашата олине продавница се согласувате и ги прифаќате нашите услови за користење на услугите кои ги нудиме.
Ние посветуваме особено внимание на заштитата на личните податоци во секој сегмент на деловните процеси преку имплементација на стандардите утврдени со законските и подзаконските прописи за заштита на личните податоци во Република Северна Македонија.
Ги преземаме сите заштитни мерки за заштита на личните податоци на купувачите со цел да се минимизира ризикот од неовластен пристап и злоупотреба на истите.
Сите податоци за корисниците (име и презиме, адреса за достава, емаил адреса, телефонски број) строго се чуваат и пристапот до личните податоци на купувачите може да ги споделуваме само со овластени Бизнис провајдери кои извршуваат функции во наше име како достава на пратките или дистрибуција промотивни пораки.
Вашите лични податоци нема да ги откриваме, споделуваме или изнајмуваме на други лица.

Секоја трансакција со платежна картичка се одвива преку сигурносниот систем на Халк Банка. Податоците за платежните картички не се зачувуваат или пренесувваат преку нашите сервери.
Трансакциите се процесираат преку платежниот процесинг систем на Халк Банка т.е. податоците се процесираат преку HTTPS безбедносниот протокол на банката со користење на Secure Socket Layer (SSL) технологија и за нас не се видливи.