Select Page

GREEN SHOP

ПРОИЗВОДИ

АВГУСТ

CANNABO – антицелулитен гел

НАША ПРЕПОРАКА

ОВОЈ МЕСЕЦ ПРЕПОРАЧУВАМЕ

Cannabo Целугел Плус, антицелулитен гел со 7 активни состојки за ефикасно намалување на целулитот. Содржи: природен ЦБД, екстракт од бршлен, екстракт од семки од грозје, див костен, индиската билка Готу Кола, кофеин и витамин Е, кои ја подобруваат циркулацијата, поттикнуваат отстранување на токсини, разградување на масти и подобрување на еластичноста и цврстината на кожата.

Green Shop

адреса

Кеј 13 Ноември Градски Трговски Центар сутерен локал 41

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НÉ