Select Page

GREEN SHOP

СЕМИЊА

СЕМИЊА

  • 100% природни, органски семиња од тиква, лен, сончоглед, сусам,
  • Увоз од Словенија

ГЕА БИО

Green Shop

адреса

Кеј 13 Ноември Градски Трговски Центар сутерен локал 41

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НÉ