Select Page

GREEN SHOP

КАНАБО

КАНАБО

  • Иновативни формулации за нега на кожа со ЦБД
  • Богат состав на растителни екстракти, Anti-Age состојки и витамини
  • Природни производи, без парабени
  • Повеќекратни ефекти на кожата

Нега на Лице

Нега на Тело

нега за воспалена кожа

Green Shop

адреса

Кеј 13 Ноември Градски Трговски Центар сутерен локал 41

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НÉ