Select Page

GREEN SHOP

КАНОИЛ

КАНОИЛ

  • Производи со ЦБД (канабидиол)
  • 100% природни, без психотропно дејство
  • Full spectrum CBD екстракт
  • Потврдена микробиолошка чистота, без присуство на хербициди, пестициди, тешки метали

КАНОИЛ® Масло

КАНОИЛ® Био Спреј

КАНОИЛ® Маст

КАНОИЛ® Супозитории

КАНОИЛ® Вагитории

Green Shop

адреса

Кеј 13 Ноември Градски Трговски Центар сутерен локал 41

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НÉ