Select Page
Нема на
залиха

Анти – акни лосион 1%

173.00 ден

Лосион против акни

100 ml

Дејство :

Делува долготрајно и длабоко во кожата. Го спречува создавањето на акни и мозолчиња на кожата. Ги суши мозолчињата и настанатите акни и го отстранува вишокот на масни материи што се создава на кожата во текот на денот.

Употреба :

На чиста кожа се нанесува Анти- акни лосионот неколку пати на ден. За подобар ефект се препорачува навечер после употреба на Анти- акни лосионот на кожата да се нанесе Анти- акни гел.

Не се препорачува кај деца под 12 год, бремени жени и доилки.


ШИФРА: KLINDL01 

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ