Select Page
На попуст!

РЕСЕПТ – гел 500ml капаче

160.00 ден 112.00 ден

  • Моќен антисептик со брз и сигурен ефект
  • За дезинфекција на раце
  • Содржи: 70% етанол, Д-пантенол, глицерол
  • Широк антимикробен спектар, потврдена микробиолошка ефикасност
  • УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ

Шифра: DEZINR33

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ