Select Page

КАНОИЛ® БИО
12% CBD

1,433.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:
Маслен раствор во масло од коноп
12 % CBD, спреј, 10 ml
(1200 mg CBD/ 10 ml)

  • 1200 mg CBD во 10 ml масло од коноп.
  • Спреј за сублингвална употреба.
  • Го подобрува имунолошкиот одговор, помага при стрес, нервоза, несоница, хронична болка и хронични воспалителни процеси.


ШИФРА: KANBIR24
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ