Select Page

КАНОИЛ® БИО
15% CBD

1,769.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:
Маслен раствор во масло од коноп
15 % CBD, спреј, 10 ml
(1500 mg CBD/ 10 ml)

  • 1500 mg CBD во 10 ml масло од коноп.
  • Спреј за сублингвална употреба.
  • Го подобрува имунолошкиот одговор, помага при стрес, нервоза, несоница, хронична болка и хронични воспалителни процеси.


ШИФРА: KANBIR25
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ