Select Page

КАНОИЛ® БИО
20% CBD

2,273.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:
Маслен раствор во масло од коноп
20 % CBD, спреј, 10 ml
(2000 mg CBD/ 10 ml)

2000 mg CBD во 10 ml масло од коноп. Спреј за сублингвална употреба. Го подобрува имунолошкиот одговор, помага при стрес, нервоза, несоница, хронична болка и хронични воспалителни процеси.


ШИФРА: KANBIR26
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ