Select Page

КАНОИЛ® БИО
3000 mg CBD

3,488.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:
Маслен раствор во масло од коноп
3000 mg CBD, спреј, 30 ml
Арома јагода

  • 3000 mg CBD во 30 ml масло од коноп.
  • Спреј за сублингвална употреба.
  • Го подобрува имунолошкиот одговор, помага при стрес, нервоза, несоница, хронична болка и хронични воспалителни процеси.


ШИФРА: KANBIR23
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ