Select Page
Нема на
залиха

КАНОИЛ® БИО
600 mg CBD

751.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:
Маслен раствор во масло од коноп
600 mg CBD, спреј, 30 ml
Арома пеперминт

  • 600 mg CBD во 30 ml масло од коноп.
  • Спреј за сублингвална употреба.
  • Го подобрува имунолошкиот одговор, помага при стрес, нервоза, несоница, хронична болка и хронични воспалителни процеси.

ШИФРА: KANBIR20

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ