Select Page

КАНОИЛ® Вагитории
50 mg CBD

476.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза: Вагитории 50 mg

  • 50 mg CBD x 5 вагитории.
  • Локално противвоспалително дејство.
  • Намалува воспаление, болка, црвенило, чешање.


ШИФРА: KANOIR35

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ