Select Page
На попуст!

КАНОИЛ®Супозитории
25 mg CBD

186.00 ден 158.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза: Супозитории 25 mg

  • 25 mg CBD x 5 супозитории за ректална употреба.
  • Локално противвоспалително дејство.
  • Намалува воспаление, болка, црвенило, чешање.


ШИФРА: KANOIR30
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ