Select Page

КАНОИЛ®Супозитории
50 mg CBD

476.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза: Супозитории 50 mg

  • 50 mg CBD x 5 супозитории за ректална употреба.
  • Локално противвоспалително дејство.
  • Намалува воспаление, болка, црвенило, чешање.

ШИФРА: KANOIR32

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ