Select Page

КАНОИЛ®
7% CBD 10 ml

921.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:  Масло од коноп 7% CBD (700 mg CBD/10ml)

  • 700 mg CBD во 10 ml маслиново масло за сублингвална употреба.
  • Го подобрува имунолошкиот одговор, помага при стрес, нервоза, несоница, хронична болка и хронични воспалителни процеси.


ШИФРА: KANOIR21
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ