Select Page
Нема на
залиха
ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА

КАНОИЛ® gold nut  се зема со капнување под јазик .

Пред употреба треба добро да се протресе. Пред употреба, шишенцето со маслото треба да се загрее со држење во дланките и убаво да се промеша.

КАНОИЛ® gold
nut 25% CBD

2,941.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:  Маслен раствор во масло од орев
25 % CBD
(2500 mg CBD/ 10 ml)

Позитивни ефекти при употреба на КАНОИЛ® gold nut  се манифестираат  при:

  • Превенција на кардиоваскуларни болести: помага при регулирање на крвниот притисок, ја подобрува работата на срцето и делува кардиопротективно;
  • Помага во регулирање на покачени концентрации на липиди и холестерол во крвта (зголемено ниво на масти во крвта);
  • Помага во регулирање на покачена гликемија (зголемено ниво на шеќер) во крвта, посебно кај лица со дијабетес;
  • Подобрување на општа здравствена состојба при Паркинсонова болест;
  • Ублажување на когнитивни нарушувања при Алцхајмерова болест;
  • Позитивно влијание при појавување на симптоми на Кронова болест;
  • Намалување на воспаление и болка при ревматоиден артритис.

ШИФРА: KANOIR51

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ