Select Page
Нема на
залиха
ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА

КАНОИЛ® life  се зема со капнување под јазик .

Пред употреба треба добро да се протресе. Пред употреба, шишенцето со маслото треба да се загрее со држење во дланките и убаво да се промеша.

КАНОИЛ® Life
30% CBD

2,496.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза:  Маслен раствор во масло од авокадо
30 % CBD
(3000 mg CBD/ 10 ml)

Позитивни ефекти при употреба на КАНОИЛ® life се манифестираат  при:

  • Состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми;
  • Превенција на кардиоваскуларни болести: помага при регулирање на крвниот притисок, ја подобрува работата на срцето и делува кардиопротективно;
  • Помага во регулирање на покачени концентрации на липиди и холестерол во крвта (зголемено ниво на масти во крвта);
  • Помага во регулирање на покачена гликемија (зголемено ниво на шеќер) во крвта, посебно кај лица со дијабетес;
  • Подобрување на општа здравствена состојба при Паркинсонова болест;
  • Ублажување на когнитивни нарушувања при Алцхајмерова болест;
  • Позитивно влијание при појавување на симптоми на Кронова болест;
  • Намалување на воспаление и болка при ревматоиден артритис.

ШИФРА: KANOIR52

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ