Select Page

КАНОИЛ® Mаст
200 mg CBD

335.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза: Маст (200 mg CBD/ 50 g маст)

  • 200 mg CBD во 50 ml маст за надворешна употреба.
  • Локално противвоспалително дејство.
  • Намалува воспаление, црвенило, чешање, болка.
  • Подобрува епителизација, регулира лачење на лојни жлезди.


ШИФРА: KANOIR42

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ