Select Page

КАНОИЛ® Mаст
600 mg CBD

755.00 ден

Генерика: CBD (Cannabidiol)
Доза: Маст (600 mg CBD/ 50 g маст)

  • 600 mg CBD во 50 ml маст за надворешна употреба.
  • Локално противвоспалително дејство.
  • Намалува воспаление, црвенило, чешање, болка.
  • Подобрува епителизација, регулира лачење на лојни жлезди, намалува иритации предизвикани од надворешни штетни влијанија.

 

Шифра: KANOIR49

1 на залиха (може да се нарача)

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ