Select Page
Нема на
залиха

Ленено семе

153.00 ден

Состав: ленено семе, од органско производство. Може да содржи траги од сусам и глутен.

Пакување: 230 гр

Услови на чување: да се чува на суво и темно место


ШИФРА: TVG00009

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ