Select Page
Нема на
залиха

Малина femme

252.00 ден

Екстракт од лист од малина 400mg

30 таблети

Помага при менструални болки и кај жени во менопауза.


ДОЗИРАЊЕ

Возрасни над 18 години, една до две таблети на ден.


ШИФРА: MALINR10

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ