Select Page
Нема на
залиха

Маслиново масло со лук

235.00 ден

Маслото се препорачува за: подготовка на различни јадења бидејќи е екстремно ароматично и се користи во мали количества.

Состав: ладно цедено маслиново масло, природна арома на лук

Пакување: 250мл


ШИФРА: TVG00013

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ