Select Page
Нема на
залиха

Мешавина од семиња

124.00 ден

Состав: мешавина од семиња – лупен сончоглед, ленено семе, семки од тиква, сусамово семе, од органско производство. Може да содржи траги од глутен.

Пакување: 230 гр

Услови на чување: да се чува на суво и темно место


ШИФРА: TVG00007

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ