Select Page

Неуро-вит

133.00 ден

thiamine, pyridoxine, cyanocobalamine

10 Филм-обложени таблети B1+B6+B12 (100 mg+200 mg+0,2 mg)


ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА

  • Препорачана доза е 1 филм-обложена таблета, еднаш на ден. Во поединечни случаи дозата може да се зголеми на 1 филм-обложена таблета, трипати на ден.
  • Времетраењето на терапијта го одредува лекар. После период од 4 недели, лекарот треба да одлучи за големината на дозата или продолжувањето на третманот.
  • НЕУРО-ВИТ филм-обложените таблети треба да се проголтаат цели, без џвакање, со течност, во тек на оброк или после оброк.

Деца и адолесценти
Поради високата содржина на активните супстанции, НЕУРО-ВИТ филм-обложените таблети не се соодветни за примена кај деца под 12 годишна возраст.


ШИФРА:

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ