Select Page
На попуст!

Оралсепт x 10

102.00 ден 71.00 ден

3 mg бензидамин хидрохлорид

АНТИСЕПТИК ЗА УСТА И ГРЛО

10 пастили

Помага при:

  • Болно и воспалено грло (болка, црвенило, гребење, отежнато голтање)
  • Болни или воспалителни состојби во устата (гингивитис, стоматитис, фарингитис)
  • Намалување на болка и воспаление после екстракција на заби

Тројно дејство  

  • Аналгетско
  • Против-воспалително
  • Антимикробно

ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Три пати дневно по една пастила да се растопи во уста.

Максимална дневна доза е шест пастили во тек на 24 часа.


ШИФРА:

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ