Select Page
Нема на
залиха

Органско масло од кокос

397.00 ден

( 100%, ладно цедено)

Маслото од кокос има пријатен вкус и силна арома на кокос. Маслото е исклучително стабилно на висока температура и може да се користи за печење, пржење и готвење на топли јадења. На температура над 25 Степени целзиусови станува течно и проѕирно.

Состав: 100% ладно цедено масло од кокос, од органско производство

Пакување: 500мл


ШИФРА: TVG00004

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ