Select Page
Нема на
залиха

Органско масло од ленено семе

197.00 ден

( 100%, ладно цедено)

Маслото од ленено семе се добива со ладно цедење на најквалитетните органски произведено ленено семе. Се препорачува за подготовка на ладни јадења. Во маслото може да се појави талог кој не влијае на квалитетот на маслото.

Состав: 100% ладно цедено масло од ленено семе, од органско производство

Пакување: 250мл


ШИФРА: TVG00002

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ