Select Page
Нема на
залиха

Органско масло од орев

278.00 ден

( 100% нерафинирано)

Маслото од орев се добива од печени ореви и поради тоа маслото има интензивен вкус на јаткасти плодови. Маслото претставува природен извор на витамин Е.

Состав: 100% нерафинирано масло од орев

Пакување: 250мл


ШИФРА: TVG00005

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ