Select Page
Нема на
залиха

Органско масло од семки од тиква

546.00 ден

( 100% нерафинирано)

Маслото од семки од тиква претставува природен извор на витамин Е. Се препорачува за подготовка на топли и ладни јадења.

Состав: 100% нерафинирано масло од семки од тиква, од органско производство

Пакување: 250мл


ШИФРА: TVG00001

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ