Select Page
Нема на
залиха

Органско масло од црно семе

948.00 ден

( 100%, ладно цедено)

Маслото од црно семе се добива со ладно цедење на најквалитетното органски произведено црно семе. Се користи како зачин и како додаток на ладни јадења (салати, сосови, дресинг). Во маслото може да се појави талог кој не влијае на квалитетот на маслото.

Состав: 100% ладно цедено масло од црно семе, од органско производство

Пакување: 250мл


ШИФРА: TVG00003

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ