Select Page
На попуст!

РЕСЕПТ – раствор 500ml спреј

185.00 ден 129.00 ден

  • Моќен дезинфициенс со брз и сигурен ефект
  • За дезинфекција на раце и површини (предмети, материјали, опрема во домаќинства , јавни институции и болници)
  • Содржи: 80% етанол, хидроген пероксид, глицерол
  • Широк антимикробен спектар, потврдена микробиолошка ефикасност
  • УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ

ШИФРА: DEZINR31

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ