Select Page

РЕСЕПТ – раствор 80ml спреј

63.00 ден

  • Моќен дезинфициенс со брз и сигурен ефект
  • За дезинфекција на раце и површини (предмети, материјали, опрема во домаќинства , јавни институции и болници)
  • Содржи: 80% етанол, хидроген пероксид, глицерол
  • Широк антимикробен спектар, потврдена микробиолошка ефикасност
  • УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ

ШИФРА: DEZINR35

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ