Select Page
На попуст!

Ресепт –
гел со CBD

155.00 ден 108.00 ден

  • Моќен антисептик со брз и сигурен ефект
  • За дезинфекција на раце
  • Содржи: 70% етанол, канабидиол (CBD), Д-пантенол, глицерол
  • Широк антимикробен спектар, потврдена микробиолошка ефикасност
  • УНИШТУВА 99,9 % ОД БАКТЕРИИТЕ
  • Ги штити и негува рацете, ја навлажнува кожата, смирува иритации и црвенило

Шифра: DEZINR37

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ