Select Page
Нема на
залиха

Семки од сончоглед

101.00 ден

Состав: лупено сончогледово семе, од органско производство. Може да содржи траги од сусам и глутен.

Пакување: 190 гр

Услови на чување: да се чува на суво и темно место


ШИФРА: TVG00008

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ