Select Page
Нема на
залиха

Семки од тиква

150.00 ден

Состав: семки од тиква, од органско производство

Пакување: 190 гр

Услови на чување: да се чува на суво и темно место


ШИФРА: TVG00006

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ