Select Page
Нема на
залиха

Сусамово семе

172.00 ден

Состав: сусамово семе, од органско производство. Може да содржи траги од глутен.

Пакување: 190 гр.

Услови на чување: да се чува на суво и темно место


ШИФРА: TVG00010

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ