Select Page
На попуст!

Форвита® Авирекс Форте

446.00 ден 379.00 ден

Витамин D3      100 μg (4000 IU)

Цинк (Zn)            25 mg

Витамин B12     100 µg

60 капсули

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

 • Одржување на нормална функција на имуниот систем и соодветен одговор при воспалителни процеси;
 • Нормална клеточна делба и заштита на клетките од оксидативен стрес;
 • Нормално формирање на еритроцити;
 • Нормални психолошки и невролошки функции;
 • Нормален метаболизам на хомоцистеинот;
 • Нормален енергетски метаболизам;
 • Нормална апсорпција и искористување на калциум и фосфор, како и одржување на нормални концентрации на калциум во крвта;
 • Одржување на здрави коски и заби;
 • Одржување на нормална мускулна функција;
 • Одржување на нормалната плодност и репродукција кај жените и мажите во репродуктивниот период;
 • Намалување на слабост и замор;
 • Одржување на нормален вид;
 • Одржување на здравa кожа;
 • Одржување на здравa коса;
 • Одржување на здрави нокти.

ДОЗИРАЊЕ

Возрасни над 18 години: Eдна капсула ФОРВИТА® АВИРЕКС ФОРТЕ  дневно.


ШИФРА: FORVAR11

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ