Select Page
На попуст!

Форвита® Авирекс

268.00 ден 227.00 ден

Витамин D3     10 μg (400 IU)

Цинк (Zn)           15 mg

Витамин B12    2 µg

60 капсули

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

 • Одржување на нормална функција на имуниот систем
 • Нормална клеточна делба и заштита на клетките од оксидативен стрес
 • Нормално формирање на еритроцити
 • Нормални психолошки и невролошки функции
 • Нормален метаболизам на хомоцистеинот
 • Нормален енергетски метаболизам
 • Нормална апсорпција и искористување на калциум и фосфор, како и одржување на нормални концентрации на калциум во крвта
 • Одржување на здрави коски и заби
 • Одржување на нормална мускулна функција
 • Одржување на нормалната плодност и репродукција кај жените и мажите во репродуктивниот период
 • Намалување на слабост и замор
 • Одржување на нормален вид
 • Одржување на нормална кожа
 • Одржување на нормална коса
 • Одржување на нормални нокти

ДОЗИРАЊЕ

Возрасни и деца над 11 години: Една капсула  дневно.


ШИФРА: FORVAR10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ