Select Page

Форвита® Антистрес

205.00 ден

Магнезиум (Mg)   50 mg

Витамин Б6             2 mg

30 филм обложени таблети

СЕ ПРЕПОРЧУВА ПРИ:

 • Стрес
 • Намален имунитет
 • Зголемена физичка или психичка активност
 • Зголемена иритабилност
 • Небалансирана исхрана (еднолична исхрана, диети)
 • Честа употреба на лекови за регулирање на столицата (лаксативи)
 • Нередовен начин на живот (пушење, прекумерно пиење алкохол, кафе, чај)
 • Лошо расположение и несоница
 • Проблеми со концентрацијата и помнењето
 • Мускулни грчеви
 • Пред-менструален синдром

ДОЗИРАЊЕ      

Деца над 14 години и возрасни: 1-3 филм-обложени таблети на ден.

Во тек на бременост и доење: 1 филм-обложена таблета на ден.


Шифра: MAGB6R10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ