Select Page
На попуст!

Форвита® Витамини и Минерали

131.00 ден 111.00 ден

Витамин и минерали: А, Ц, Д3, Е, Б1, Б2, Б3, Б6, Б12, Б9 (фолна киселина), Б12, К, калциум пантотенат, магнезиум, железо, цинк, бакар, селен, манган, хром, молибден.

30 капсули

СЕ ПРЕПОРЧУВА ПРИ:

  • Зголемена телесна активност (активен и рекреативен спорт)
  • Недоволно искористување на храната (стари луѓе, пушачи, алкохоличари)
  • Состојби на неадекватна, нередовна и еднолична исхрана (диети, гладување, сува храна)
  • Состојби на зголемено губење на минерали (повраќање, дијареа, интензивни менструации, силно потење)
  • За подобрување на растот и апетитот

ДОЗИРАЊЕ      

Возрасни и деца над 14 години:  1 капсула на ден


ШИФРА: FORVIT10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ