Select Page
На попуст!

Форвита® Витамин Б12

336.00 ден 285.00 ден

Витамин Б12 (cyanocobalamin)  100 µg

60 сублингвални таблети  

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

  • Нормална функција на имуниот систем;
  • Нормални психолошки и невролошки функции;
  • Нормално формирање на еритроцити;
  • Нормален метаболизам на хомоцистеинот;
  • Нормална клеточна делба;
  • Нормален енергетски метаболизам;
  • Намалување на замор и слабост.

ФОРВИТА® Витамин Б12 не претставува замена за стандардната пропишана терапија.


ДОЗИРАЊЕ:

Возрасни и деца над 14 години: една таблета дневно се става под јазик. По потреба дозата може да се зголеми на 3 (три) таблети дневно.


ШИФРА: FORVBR10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ