Select Page
На попуст!

Форвита® Д3

236.00 ден 200.00 ден

Vitamin D3 (Cholecalciferol)  100 μg (4000 IU)

100 филм обложени таблети

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

  • Нормален раст и развој на коските
  • Одржување на нормална функција на имуниот систем и соодветен одговор при воспалителни процеси
  • Одржување на здрави коски и заби
  • Одржување на нормална мускулна функција
  • Нормална апсорпција и искористување на калциум и фосфор, како и одржување на нормални концентрации на калциум во крвта
  • Нормална клеточна делба

ДОЗИРАЊЕ

Возрасни над 18 години: една филм-обложена таблета од 100 μg (4000 IU) дневно.


ШИФРА: FORVD311

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ