Select Page
Нема на
залиха

Форвита Кидс® Сируп

152.00 ден

Мултивитамински сируп

Пакување од 120ml 

1 мала лажичка (5 ml) содржи:

  • Витамин А 351µg
  • Витамин Ц 40 mg
  • Витамин Д3 2,5 µg
  • Витамин Б1 0,7 mg
  • Витамин Б2 0.8 mg
  • Витамин Б6 0.6 mg
  • Витамин Б12 0.7 µg
  • Пантотенска киселина 2.1 mg
  • Витамин Б3 5 mg

ДОЗИРАЊЕ

Деца од 1-14 години : 1 лажичка ( 5 ml) на ден


ШИФРА: MULTIV20

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ