Select Page
На попуст!

Форвита® Кидс Цинк

226.00 ден 158.00 ден

Цинк (Zn)  10 mg

90 таблети

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

  • Одржување на нормалната функција на имуниот систем
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Одржување на нормален вид
  • Одржување на здрава кожа, коса и нокти
  • Одржување на нормалната плодност и репродукција кај жените и мажите во  репродуктивниот период
  • Одржување на здрави  коски
  • Одржување на когнитивните функции

ДОЗИРАЊЕ

Деца над 3 години и адолесценти до 18 години: една таблета од 10 mg дневно.


ШИФРА: FORVZN10

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ