Select Page
Нема на
залиха

Форвита® Хондроитин

326.00 ден

Хондроитин сулфат 400 mg 

30 капсули

Хондроитинот е природна супстанца која се наоѓа во рскавиците, коските, кожата и ѕидот на крвните садови.

Ја обновува рскавицата и ја зголемува подвижноста на зглобовите.

Учествува во изградба на ’рскавицата, ја заштитува, храни и ја спречува активноста на ензимите кои ја разградуваат. Дополнително, ја намалува болката и воспалението во остеоартритичните зглобови.


ДОЗИРАЊЕ

Над 18 години:  1 капсула три пати на ден пред оброк.


ШИФРА: xxxxx

Нема залихи

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ