Select Page
На попуст!

Форвита® Цинк 15mg

242.00 ден 169.00 ден

Цинк (Zn)  15 mg

90 таблети

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

  • Одржување на нормалната функција на имуниот систем
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Одржување на нормален вид
  • Одржување на здрава кожа, коса и нокти
  • Одржување на нормалната плодност и репродукција кај жените и мажите во  репродуктивниот период
  • Одржување на здрави  коски
  • Одржување на когнитивните функции

ДОЗИРАЊЕ

Возрасни  и деца на возраст над 11 години: една таблета од 15 mg дневно.


ШИФРА: FORVZN11

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ