Select Page

Форвита® Цинк 25mg

358.00 ден

Цинк (Zn)  25 mg

100 филм обложени таблети

ПРИДОНЕСУВА ЗА:

  • Одржување на нормалната функција на имуниот систем
  • Заштита на клетките од оксидативен стрес
  • Одржување на нормален вид
  • Одржување на здрава кожа, коса и нокти
  • Одржување на нормалната плодност и репродукција кај жените и мажите во  репродуктивниот период
  • Одржување на здрави  коски
  • Одржување на когнитивните функции

ДОЗИРАЊЕ

Eдна таблета од 25 mg дневно


ШИФРА: FORVZN12

ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ