Select Page
На попуст!

Форвита® Ц Кидс 50mg

37.00 ден 31.00 ден

Ascorbic acid 50 mg

30 таблети

Витамин Ц за деца.


ДОЗИРАЊЕ

 1-2 таблети на ден (50 mg-100 mg).
За тераписки цели може да се употребуваат и повисоки дози, до 300 mg на ден.


ШИФРА: FORVCK11
ТЕЛЕФОН

02 325 2300

СЛЕДЕТЕ НЕ